Advertisement

Παοκ Παναθηναϊκόσ 2-1 : Paok Pana8hnaikos 1 2 Superleague 1 Gazzetta Gr / 2 ανοίχτηκε, 0 likes, 0 αποθηκεύτικε νέα android εφαρμογή παοκ wall με όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας!

Παοκ Παναθηναϊκόσ 2-1 : Paok Pana8hnaikos 1 2 Superleague 1 Gazzetta Gr / 2 ανοίχτηκε, 0 likes, 0 αποθηκεύτικε νέα android εφαρμογή παοκ wall με όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας!. Ευόσμου, το οποίο ο π.α.ο.κ. Mε τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται η τελευταία αγωνιστική των πλέι όφ, ύστερα από τα σημερινά (29/05) αποτελέσματα. Μετά από λίγα λεπτα, ο παοκ μειώνει με τον σβντέρσκι να τσιμπάει την μπάλα στην λανθασμένη έξοδο του διούδη να σεντράρει από δεξιά και τον κρμέντσικ να σκοράρει με προβολή. *έρχεται από 8/13 under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Ο αστέρας βρήκε χώρους προς το φινάλε, αλλά η άμυνα του παοκ αντέδρασε σωστά και δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν κίνδυνοι για την εστία του σιαμπάνη.

Οι «πράσινοι» με αυτό το «τρίποντο» έφτασαν στους 45 βαθμούς στο φινάλε της κανονικής περιόδου και βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. *έρχεται από 8/13 under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Χακόμπο, κίτσιου, λίνο, βίτορ, κατσουράνης, τζιόλης, λάζαρ, νίνης, στοχ, σαλπιγγίδης, αθανασιάδης. Ο αγώνας έγινε στο κλειστό γυμναστήριο δ.α.κ. Ο παοκ είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά ο παναθηναϊκός με γκολ των μακέντα (39′), ιωαννίδη (82′) έβαλε γερά θεμέλια νίκης ενώ η μείωση από τον κρμέντσικ στο 84′ δεν αρκούσε για το δικέφαλο.

Live Paok Pana8hnaikos 2 1 Teliko Sports Thepressroom Gr
Live Paok Pana8hnaikos 2 1 Teliko Sports Thepressroom Gr from www.thepressroom.gr
Ευόσμου, το οποίο ο π.α.ο.κ. Το σημείο no goal επιβεβαιώθηκε στους 12 από τους 17 τελευταίους αγώνες ανάμεσα σε παναθηναϊκοσ και παοκ με παναθηναϊκοσ γηπεδούχο την τελευταία 10ετία ανεξαρτήτως διοργάνωσης. *σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο των 14/21. Πρωταθλημα 9η αγωνιστικη γηπεδο : Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! *έρχεται από 8/13 under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Ο παοκ είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά ο παναθηναϊκός με γκολ των μακέντα (39′), ιωαννίδη (82′) έβαλε γερά θεμέλια νίκης ενώ η μείωση από τον κρμέντσικ στο 84′ δεν αρκούσε για το δικέφαλο. Χακόμπο, κίτσιου, λίνο, βίτορ, κατσουράνης, τζιόλης, λάζαρ, νίνης, στοχ, σαλπιγγίδης, αθανασιάδης.

Ευόσμου, το οποίο ο π.α.ο.κ.

Τα πράγματα πλέον για τον δικέφαλο. Πρωταθλημα 9η αγωνιστικη γηπεδο : Ο παοκ είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά ο παναθηναϊκός με γκολ των μακέντα (39′), ιωαννίδη (82′) έβαλε γερά θεμέλια νίκης ενώ η μείωση από τον κρμέντσικ στο 84′ δεν αρκούσε για το δικέφαλο. Μετά από λίγα λεπτα, ο παοκ μειώνει με τον σβντέρσκι να τσιμπάει την μπάλα στην λανθασμένη έξοδο του διούδη να σεντράρει από δεξιά και τον κρμέντσικ να σκοράρει με προβολή. Το 2015 το σήμα του τμήματος χειροσφαίρισης του παοκ άλλαξε.1. Το σημείο no goal επιβεβαιώθηκε στους 12 από τους 17 τελευταίους αγώνες ανάμεσα σε παναθηναϊκοσ και παοκ με παναθηναϊκοσ γηπεδούχο την τελευταία 10ετία ανεξαρτήτως διοργάνωσης. 21′ ωραία σέντρα του ζέκα από δεξιά, ο μπεργκ, στην καρδιά της άμυνας του παοκ, μόνος, πιάνει την κεφαλιά και ανοίγει το σκορ, παγώνοντας παράλληλα την τούμπα. Ο αστέρας βρήκε χώρους προς το φινάλε, αλλά η άμυνα του παοκ αντέδρασε σωστά και δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν κίνδυνοι για την εστία του σιαμπάνη. Ευόσμου, το οποίο ο π.α.ο.κ. Ετσι γλυτωσαν παοκ και παναθηναϊκοσ. Χακόμπο, κίτσιου, λίνο, βίτορ, κατσουράνης, τζιόλης, λάζαρ, νίνης, στοχ, σαλπιγγίδης, αθανασιάδης. Mε τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται η τελευταία αγωνιστική των πλέι όφ, ύστερα από τα σημερινά (29/05) αποτελέσματα. Το σύνολο του λάζλο μπόλονι συσπειρώθηκε στο ντέρμπι της κυριακής παίρνοντας τεράστια νίκη.

Επιστροφή με δυο γκολ ο ζλάταν (βίντεο). *σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο των 14/21. Τα πράγματα πλέον για τον δικέφαλο. Οι «πράσινοι» με αυτό το «τρίποντο» έφτασαν στους 45 βαθμούς στο φινάλε της κανονικής περιόδου και βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο αγώνας έγινε στο κλειστό γυμναστήριο δ.α.κ.

Paok Pana8hnaikos 2 1 Live Neyra Apo Bigiafanies Sthn Allagh Toy Paok Panathinaikos 2 1 Live Nevra Apo Vigiafanies Stin Allagi Tou
Paok Pana8hnaikos 2 1 Live Neyra Apo Bigiafanies Sthn Allagh Toy Paok Panathinaikos 2 1 Live Nevra Apo Vigiafanies Stin Allagi Tou from images32.inewsgr.com
Οι «πράσινοι» με αυτό το «τρίποντο» έφτασαν στους 45 βαθμούς στο φινάλε της κανονικής περιόδου και βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το 2015 το σήμα του τμήματος χειροσφαίρισης του παοκ άλλαξε.1. 2 ανοίχτηκε, 0 likes, 0 αποθηκεύτικε νέα android εφαρμογή παοκ wall με όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας! Ο αγώνας έγινε στο κλειστό γυμναστήριο δ.α.κ. Το σύνολο του λάζλο μπόλονι συσπειρώθηκε στο ντέρμπι της κυριακής παίρνοντας τεράστια νίκη. Κατεβαστε τη στο google play store. Mε τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται η τελευταία αγωνιστική των πλέι όφ, ύστερα από τα σημερινά (29/05) αποτελέσματα. Το σημείο no goal επιβεβαιώθηκε στους 12 από τους 17 τελευταίους αγώνες ανάμεσα σε παναθηναϊκοσ και παοκ με παναθηναϊκοσ γηπεδούχο την τελευταία 10ετία ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Οι «πράσινοι» με αυτό το «τρίποντο» έφτασαν στους 45 βαθμούς στο φινάλε της κανονικής περιόδου και βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα πράγματα πλέον για τον δικέφαλο. Το 2015 το σήμα του τμήματος χειροσφαίρισης του παοκ άλλαξε.1. 21′ ωραία σέντρα του ζέκα από δεξιά, ο μπεργκ, στην καρδιά της άμυνας του παοκ, μόνος, πιάνει την κεφαλιά και ανοίγει το σκορ, παγώνοντας παράλληλα την τούμπα. 3 νοεμβριου 2019 διοργανωση : Το σύνολο του λάζλο μπόλονι συσπειρώθηκε στο ντέρμπι της κυριακής παίρνοντας τεράστια νίκη. Χακόμπο, κίτσιου, λίνο, βίτορ, κατσουράνης, τζιόλης, λάζαρ, νίνης, στοχ, σαλπιγγίδης, αθανασιάδης. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ευόσμου, το οποίο ο π.α.ο.κ. Ο αστέρας βρήκε χώρους προς το φινάλε, αλλά η άμυνα του παοκ αντέδρασε σωστά και δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν κίνδυνοι για την εστία του σιαμπάνη. *σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο των 14/21. Ο παοκ είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά ο παναθηναϊκός με γκολ των μακέντα (39′), ιωαννίδη (82′) έβαλε γερά θεμέλια νίκης ενώ η μείωση από τον κρμέντσικ στο 84′ δεν αρκούσε για το δικέφαλο. Πρωταθλημα 9η αγωνιστικη γηπεδο :

3 νοεμβριου 2019 διοργανωση : Ο παοκ μπήκε δυνατά, πήρε την κατοχή της μπάλας και έκλεισε στα καρέ του τον αστέρα. Χακόμπο, κίτσιου, λίνο, βίτορ, κατσουράνης, τζιόλης, λάζαρ, νίνης, στοχ, σαλπιγγίδης, αθανασιάδης. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Το σύνολο του λάζλο μπόλονι συσπειρώθηκε στο ντέρμπι της κυριακής παίρνοντας τεράστια νίκη.

Paok Pana8hnaikos 2 1 Iptamenos Islandos Xarise To Triponto Ston Dikefalo E8nos
Paok Pana8hnaikos 2 1 Iptamenos Islandos Xarise To Triponto Ston Dikefalo E8nos from www.ethnos.gr
Ο αγώνας έγινε στο κλειστό γυμναστήριο δ.α.κ. Ευόσμου, το οποίο ο π.α.ο.κ. Το σύνολο του λάζλο μπόλονι συσπειρώθηκε στο ντέρμπι της κυριακής παίρνοντας τεράστια νίκη. Ετσι γλυτωσαν παοκ και παναθηναϊκοσ. Το 2015 το σήμα του τμήματος χειροσφαίρισης του παοκ άλλαξε.1. Κατεβαστε τη στο google play store. 2 ανοίχτηκε, 0 likes, 0 αποθηκεύτικε νέα android εφαρμογή παοκ wall με όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας! 3 νοεμβριου 2019 διοργανωση :

*έρχεται από 8/13 under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Στο κορυφαίο μομέντουμ της σεζόν βρίσκεται ο παναθηναϊκός, που πέρασε και απ' τη λάρισα την περασμένη εβδομάδα. 2 ανοίχτηκε, 0 likes, 0 αποθηκεύτικε νέα android εφαρμογή παοκ wall με όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας! Ο παοκ μπήκε δυνατά, πήρε την κατοχή της μπάλας και έκλεισε στα καρέ του τον αστέρα. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Κατεβαστε τη στο google play store. Ευόσμου, το οποίο ο π.α.ο.κ. 21′ ωραία σέντρα του ζέκα από δεξιά, ο μπεργκ, στην καρδιά της άμυνας του παοκ, μόνος, πιάνει την κεφαλιά και ανοίγει το σκορ, παγώνοντας παράλληλα την τούμπα. Οι «πράσινοι» με αυτό το «τρίποντο» έφτασαν στους 45 βαθμούς στο φινάλε της κανονικής περιόδου και βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. *σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο των 14/21. 3 νοεμβριου 2019 διοργανωση : Ετσι γλυτωσαν παοκ και παναθηναϊκοσ. Το σημείο no goal επιβεβαιώθηκε στους 12 από τους 17 τελευταίους αγώνες ανάμεσα σε παναθηναϊκοσ και παοκ με παναθηναϊκοσ γηπεδούχο την τελευταία 10ετία ανεξαρτήτως διοργάνωσης. *έρχεται από 8/13 under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Ευόσμου, το οποίο ο παοκ παναθηναϊκόσ-παοκ. 3 νοεμβριου 2019 διοργανωση :

Post a Comment

0 Comments